VAREhuset

Add Your Heading Text Here

VAREhusets Minimarked

I VAREhusets 2. etasje leier vi ut stands og hyller der du, som privatperson, kan selge både klær og ting du ikke lenger trenger. Din jobb er å merke og henge opp, eller stille ut, det du skal selge ved starten av leieperioden. Vi på VAREhuset selger varene for deg, og etter endt leieperiode henter du eventuelle usolgte varer, og får utbetalt salgsbeløpet minus provisjon og standleie til din konto. Enklere blir det ikke! 

Hva kan jeg selge?

Du kan selge ting du ikke bruker, slik at andre kan få gleden av dette. Det bør være fine ting som andre har lyst til å kjøpe. Tingene må være rene og fungere (med mindre evt skade er beskrevet).

Du kan ikke selge: Ødelagte varer (med mindre det er beskrevet), større møbler, stjålne varer, falske kopier eller varer som kommer i konflikt med faste leietagere. Spør oss dersom du er usikker. 

Hvor mye koster det?

  • 1 uke/5 dager: 150,-
  • 4 uker/20 dager (anbefalt): 490,-
 
Vi tar i tillegg 17,5% i kommisjon ved salg. 
 
Ved endt leieperiode kan du forlenge 1 gang/nye 4 uker, men så må du sette deg på venteliste slik at noen andre kan slippe til. 

Hvordan bestiller jeg plass?

Ta kontakt med oss på mail: hei@vare-huset.no. 

E-posten må inneholde: 

  • Fullt navn
  • Adresse
  • Telefonnummer

Si også noe om hva du ønsker å selge og tidsperspektiv/når du kunnne tenke deg å starte opp. Fra tid til annen har vi ventelister, så det er viktig at vi tar en prat før du setter i gang. 

Åpningstider
Tirsdag – Fredag 11.00 – 17.00
Lørdager 11.00 – 16.00

 

 

hei@vare-huset.no