Vi leier ut plasser til publikum på vårt “minimarked” i 2. etasje. Du kan velge om du vil leie en hylle eller et klesstativ.

Vi anbefaler å leie i en 4 ukers periode (24 dager) for kr. 490,-, men man kan også prøve seg i en uke (6 dager) for kr. 150,-.

Vi tar i tillegg 17,5% i kommisjon pr. salg.

Hva kan du selge? Du kan selge ting du ikke bruker – slik at andre kan få gleden av dette. Det bør være fine ting som andre har lyst til å kjøpe.

Du kan ikke selge: Ødelagte varer (med mindre det er beskrevet), stjålne varer, større møbler, eller varer som kommer i konflikt med faste leietagere.

Hvordan prissetter du? Det er lurt å ikke sette alt for høye priser, men du velger selvsagt selv hva du ønsker å ta for tingene dine. Tenk litt på om det viktigste for deg er å tjene penger, eller at tingene skal komme andre til glede.

Når du har bestemt deg for å leie – kan du ta kontakt med oss på mail: hei@vare-huset.no og sende oss ditt fulle navn, adresse og telefonnummer. Si noe om hva du ønsker å selge, og tidsperspektiv/når du kunne tenke deg å starte. Fra tid til annen har vi ventelister, så det er viktig at vi tar en prat før du setter i gang.

Når du skal i gang må du først registreres i vårt system. Du vil få en link hvor du følger denne, og godtar vilkår etc. Så velger du deg en leieperiode. Etter at det er gjort kan du begynne å fylle ut produktark med priser og beskrivelse av hvilke produkter du skal selge. Husk å lagre underveis. Når et ark er fyllt ut kan du hake det av som ferdigstilt. Når du så kommer til oss med tingene dine – printer vi ut et ark med priser/strekkoder som du må sette på alle tingene dine. Vi hjelper deg med utstyr du trenger.

Etter endt leieperiode kan du forlenge 1 gang (nye 4 uker), men så må du sette deg på venteliste, slik at noen andre kan slippe til.

Vi utbetaler deg pengene for salget ditt etter endt leieperiode. Da trekkes leien for plassen + 17,5% av alt du har solgt – fra dette beløpet. Evt. må du betale tillegg om du ikke selger for hele summen.

Velkommen, og lykke til!